CNAIR impune restricții de circulație în 3 august pentru camioanele de peste 7,5 tone în 15 județe din cauza caniculei

CNAIR impune restricții de circulație în 3 august pentru camioanele de peste 7,5 tone în 15 județe din cauza caniculei
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi că, din cauza caniculei, va impune restricții de circulație în 3 august, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile naționale și autostrăzile care tranzitează 15 județe din vestul țării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Astăzi, 3 august, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pe drumurile naționale și autostrăzile care tranzitează 15 de județe din vestul țării vor fi instituite restricții de circulație pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone”, se arată în comunicat.

Restricțiile de circulație sunt impuse ca urmare a avertizării de cod portocaliu de caniculă, potrivit căruia se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 36 și 40 de grade, emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), scrie News.ro.

EXCLUSIV Fost director cu experiență în asigurări și bănci, chemat să schimbe RATB. A lucrat și în firme care au intrat în faliment după plecarea sa CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fost director cu experiență în asigurări și bănci, chemat să schimbe RATB. A lucrat și în firme care au intrat în faliment după plecarea sa

Avertizarea este emisă pentru județele Dolj, Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Arad, Sibiu, Alba, Bihor, Cluj, Mureș, Sălaj, Satu Mare, Maramureș și Bistrița Năsăud.

Fac excepție de la aceste restricții autovehiculele destinate transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii și de produse perisabile de origine animala și vegetală, care participă la intervenții în caz de forță majoră.

Totodată, nu se supun restricțiilor autovehiculele destinate transporturilor funerare, transporturilor poștale, transporturilor de echipamente de prim ajutor, pentru distribuire de carburanți, transporturilor de mărfuri sub temperatura controlată, pentru tractări vehicule avariate, pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate, transporturi cu vehicule specializate destinate salubrizării, transporturi apă îmbuteliată, transporturi produse provenite din exploatări agricole și transporturi militare implicate în exerciții multinaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
restrictii