CNAIR lansează o nouă licitație pentru construcția Variantei Ocolitoare Buftea

CNAIR lansează o nouă licitație pentru construcția Variantei Ocolitoare Buftea
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2023

Directorul CNAIR Cristian Pistol a anunțat că a transmis spre validare la ANAP documentația pentru licitația necesară proiectării și construirii Variantei Ocolitoare Buftea, județul Ilfov. Varianta Ocolitoare Buftea va avea o lungime de 5,77 km și o durată contractuală de 34 luni, finanțarea fiind făcută din fonduri europene nerambursabile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„O nouă licitație pentru construcția Variantei Ocolitoare Buftea (județul Ilfov). Pentru că orașul Buftea are nevoie de o Variantă Ocolitoare care să scoată traficul rutier de tranzit din localitate am reluat procedurile și am transmis astăzi spre validare la ANAP documentația pentru licitația necesară proiectării și construcției acestui obiectiv. Varianta Ocolitoare Buftea va avea o lungime de 5,77 km și o durată contractuală de 34 luni (10 luni proiectare și 24 luni execuția lucrărilor)”, a anunțat Cristian Pistol.

Ultimul lot al Autostrăzii Bacău-Pașcani are Autorizație de construire CITEȘTE ȘI Ultimul lot al Autostrăzii Bacău-Pașcani are Autorizație de construire

El a mai spus că „finanțarea obiectivului va fi asigurată prin Fonduri Europene Nerambursabile, iar data limită pentru depunerea ofertelor și valoarea estimată vor fi anunțate în SICAP în momentul publicării anunțului de participare”, scrie News.ro.

„Varianta ocolitoare va porni de la km 17+100 al DN 1A, cu orientarea nord, va ocoli pe partea de est complexul Avicola Buftea (zona propusă pentru construcția unor locuințe colective) și va continua pe culoarul natural care marginește canalul situat la est de localitatea Buftea, paralel cu DN 1A.  La km 0+580 traseul va traversa denivelat un drum colector a cărui lărgire la 4 benzi este prevăzută în PUG, DJ 101 la km 2+785 și magistrala 300 a CFR, la km 4+600. Varianta Ocolitoare Buftea va face joncțiunea cu DN 1A, la km 21+700, prin strada Metalurgiei”, a completat Pistol.

viewscnt
Afla mai multe despre
buftea
centura