CNAIR montează separatoare de sens în zona pasajului Otopeni. Vor fi desființate virajele la stânga

CNAIR montează separatoare de sens în zona pasajului Otopeni. Vor fi desființate virajele la stânga
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2017

CNAIR a început lucrările de montare a separatorului de sens pe Centura de Nord a Bucureștiului între noile sensuri giratorii construite în această primavară pe sectorul Tunari - Mogoșoaia. După terminarea lucrărilor, nu va mai fi posibilă efectuarea virajului la stânga pe nicio relație, ceea ce va elimina principala cauză de îngreunare a traficului rutier în zonă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CNAIR a început, joi, lucrările de montare a separatorului de sens - parapete tip New Jersey - pe Centura de Nord a Bucureștiului, în zona pasajului Otopeni, între drumul național 1 A și autostrada A 3, scrie News.ro.

Intersecția din zona Pasajului Otopeni a fost reconfigurată în luna aprilie a acestui an, prin construirea celor două noi sensuri giratorii pe Centura de Nord a Capitalei, la km 69+031 și la km 1+277.

”După definitivarea lucrărilor nu va mai fi posibilă efectuarea virajului la stânga pe nicio relație, ceea ce va elimina principala cauză de îngreunare a traficului rutier în zonă. Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, între aceste două noi sensuri giratorii, CNAIR SA montează parapete tip New Jersey, care au rolul de a nu permite intrarea pe contrasens a autovehiculelor scăpate de sub control”, anunță CNAIR.

Renault a lansat o ojă care poate corecta zgârieturile de pe mașini, dar grupul este acuzat de sexism CITEȘTE ȘI Renault a lansat o ojă care poate corecta zgârieturile de pe mașini, dar grupul este acuzat de sexism

Lucrările în această zonă se vor executa etapizat și urmează să se termine până la sfârșitul anului.

CNAIR SA va continua să monteze parapete tip New Jersey și pe alte sectoare de drumuri naționale cu patru benzi de circulație, în limita bugetului alocat.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
viraj la stanga
paja otopeni