CNAIR: Proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești a intrat în linie dreaptă

CNAIR: Proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești a intrat în linie dreaptă
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, vineri, că, în 31 ianuarie, a transmis spre validare, de către Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP), documentația de atribuire a contractului privind secțiunea 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția autostrăzii Sibiu - Pitești, secțiunea 4 (Tigveni - Curtea de Argeș), în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km tunel în zona de traversare a dealului Momaia, scrie News.ro.

Lucrările sunt estimate să dureze 44 de luni, potrivit CNAIR.

TOP 25 cele mai vândute mașini în Europa în 2018. Duster și Sandero, în competiție strânsă cu rivalii CITEȘTE ȘI TOP 25 cele mai vândute mașini în Europa în 2018. Duster și Sandero, în competiție strânsă cu rivalii

”Durata contractului va fi de 120 luni din care 16 luni perioada de proiectare, 44 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor”, se arată în comunicat.

După verificarea documentației de atribuire de catre ANAP și validarea acesteia, CNAIR va putea posta pe platforma informatică de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare împreună cu întreaga documentație.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
pitesti sibiu
cnair