Comisia Europeană investighează ajutorul de stat spaniol de 20,7 milioane de euro acordat Peugeot

Comisia Europeană investighează ajutorul de stat spaniol de 20,7 milioane de euro acordat Peugeot
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2019

Comisia Europeană a deschis luni o investigație privind planul Spaniei de a acorda 20,7 milioane de euro fabricii Peugeot din nordul țării, pe fondul îngrijorărilor că astfel s-ar încălca reglementările blocului comunitar privind ajutoarele de stat, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peugeot investește aproximativ 500 de milioane de euro în noile linii de producții pentru vehicule de la fabrica din orașul Vigo, scrie Agerpres.

Reparații la Podul Grant - circulația pe sensul Turda – Crângași este închisă de astăzi. Rute alternative CITEȘTE ȘI Reparații la Podul Grant - circulația pe sensul Turda – Crângași este închisă de astăzi. Rute alternative

Comisia Europeană apreciază că ajutorul de stat acordat de autoritățile de la Madrid ar putea conferi Spaniei un avantaj incorect în atragerea proiectului Peugeot sau chiar nu ar fi necesar.

Producătorul auto francez PSA deține brandurile Peugeot, Citroen, DS, Opel și Vauxhall. Și rivalul francez Renault are unități de producție în Spania, la Palencia, Valladolid și Sevilla.

viewscnt
Afla mai multe despre
peugeot
ajutor de stat