VIDEO HAOS pe traseu după oprirea temporară a "metroului ușor" 41 din București. STB promite măsuri

VIDEO HAOS pe traseu după oprirea temporară a "metroului ușor" 41 din București. STB promite măsuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2019

Societatea de Transport București (STB) suplimentează la 38 numărul autobuzelor care circulă pe linia 641, între Ghencea și Piața Presei, și reduce timpul de succedare la 3-4 minute în orele de vârf, din cauza aglomerației create în prima zi de muncă după suspendarea liniei 41 de tramvai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul general al Societății de Transport București (STB), Andrei Creci, a declarat pentru Agerpres că pe linia 641 vor circula de luni 38 de autobuze, față de 30 câte au fost programate inițial, din care șase au fost introduse deja în circulație, iar după ora 12:30 vor mai intra încă două pe acest traseu.

El a precizat că timpul de succedare va fi de 3-4 minute în orele de vârf, respectiv între 7:00 - 9:30 și 16:30 - 19:00.

VIDEO Zece persoane au murit în urma prăbușirii unui avion bimotor în Texas CITEȘTE ȘI VIDEO Zece persoane au murit în urma prăbușirii unui avion bimotor în Texas

Luni dimineața, autobuzele liniei 641 au făcut aproximativ o oră pe traseul cuprins între Ghencea și Piața Presei Libere, iar zonele cele mai aglomerate au fost Lujerului și Crângași, unde s-a și pierdut cel mai mult timp în trafic.

Circulația tramvaielor liniei 41 a fost suspendată timp de două luni, începând de sâmbătă, 29 iunie, până pe 31 august 2019, pentru efectuarea lucrărilor de construire a Pasajului Ciurel peste Șoseaua Virtuții, precum și a celor de reabilitare a Pasajului Grant.

viewscnt
Afla mai multe despre
linia 41
stb
tramvaie