Compania aeriană Air New Zealand va testa ''un pașaport de vaccinare'' împotriva COVID-19

Compania aeriană Air New Zealand va testa ''un pașaport de vaccinare'' împotriva COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2021

Air New Zealand va testa un pașaport de transport digital pentru a le permite companiilor aeriene și autorităților de frontieră să aibă acces la informații legate de COVID-19, a anunțat campania aeriană, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Programul, denumit "pașaport de vaccinare" de către specialiștii din sector, urmărește simplificarea călătoriilor permițându-le pasagerilor să își păstreze toate datele medicale pe un singur suport, scrie Agerpres.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

"În principal, e ca și cum ai avea un certificat digital de sănătate care poate fi împărtășit ușor și în deplină securitate cu companiile aeriene", a explicat Jennifer Sepull, directoare a serviciului digital al Air New Zealand.

Sistemul se va baza pe o aplicație dezvoltată de Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA), care va fi testată în curând de campanii din Golf precum Emirates și Etihad.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

El ar garanta în special autenticitatea testului de depistare sau a certificatului de vaccinare împotriva COVID-19.

Compania Air New Zealand ar urma să înceapă în aprilie testarea sistemului său de "pașaport de vaccinare".

viewscnt
Afla mai multe despre
air new zealand
pasaport de vaccinare