Companiile importante exclud participarea la salvarea Alitalia

Companiile importante exclud participarea la salvarea Alitalia
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2018

Marile companii au exclus marți implicarea într-o nouă salvare a Alitalia, complicând planurile Guvernului de la Roma, conform cărora Ferrovie dello Stato (FS), societatea de căi ferate deținută de statul italian, va face o ofertă pentru operatorul aerian și va căuta să găsească parteneri, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Alitalia a fost plasată sub administrare specială în mai anul trecut, după ce salariații au respins un plan de restructurare ce viza reducerea efectivelor și salariilor, scrie Agerpres.

STUDIU: Deși 52% din șoferii români declară că nu se simt în siguranță în trafic, doar 31% dintre aceștia afirmă că respectă viteza legală CITEȘTE ȘI STUDIU: Deși 52% din șoferii români declară că nu se simt în siguranță în trafic, doar 31% dintre aceștia afirmă că respectă viteza legală

Procesul de vânzare al Alitalia, unde compania Etihad Airways din Abu Dhabi deține o participație de 49%, a fost întârziat din cauza incertitudinilor provocate de alegerile generale.

Eni a precizat că orice informații privind achiziționarea unei participații în Alitalia sunt "nejustificate" și nu va juca niciun rol în salvarea operatorului aerian.

Și Leonardo a informat că nu se va alătura procesului de relansare al Alitalia, au declarat marți, pentru Reuters, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Luna trecută, directorul Poste, Matteo del Fante, a afirmat că operatorul poștal "nu este deloc interesat" în a se alătura eforturilor de salvare a companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
alitalia
roma