Curse gratuite pentru personalul medical prin aplicația de taxi și ridesharing Free Now

Curse gratuite pentru personalul medical prin aplicația de taxi și ridesharing Free Now
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2020

Compania Free Now (Clever) a creat o secțiune dedicată în aplicația de taxi și ridesharing, prin care personalul medical poate comanda curse și se poate deplasa gratuit de la și către locul de muncă în perioada stării de urgență, în baza legitimației de serviciu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Facilitate pregătită pentru Uber, Bolt, Yango: Autorizație și pentru un alt tip de autovehicule CITEȘTE ȘI Facilitate pregătită pentru Uber, Bolt, Yango: Autorizație și pentru un alt tip de autovehicule

”Medicii și toți cei care sunt direct implicați în gestionarea situației de urgență sunt în această perioadă într-o cursă continuă împotriva virusului și au nevoie de tot sprijinul. Ei sunt eroii din spitale și, de aceea, Free Now pornește acum acest demers prin care să îi ajute să ajungă cât mai rapid și sigur la locul de muncă sau acasă, evitând riscurile asociate deplasării prin mijloace de transport în comun sau prin mijloace proprii după o gardă extenuantă”, a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager la Free Now (Clever).

În sprijinul șoferilor voluntari, Free Now a încheiat și un parteneriat cu Asociația Studenților din Universitatea Politehnică București prin care oricine poate să ajute, de acasă, eroii din spitale aflați în cursa contra coronavirusului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
free now
curse gratuite