Dacia Duster Commercial, desemnată cea mai bună utilitară 4x4 din Marea Britanie

Dacia Duster Commercial, desemnată cea mai bună utilitară 4x4 din Marea Britanie
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 21 dec 2015

Dacia Duster Commercial, versiunea utilitară a SUV-ului produs la Mioveni, a fost desemnată cea mai bună furgonetă 4x4 în Marea Britanie de către revista de profil What Van?, a anunțat luni proprietarul Dacia, grupul francez Renault. Duster Commercial a fost aleasă utilitara anului 2016 grație manevrabilității ridicate pe teren accidentat și celui mai bun raport preț-calitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Dacia Duster Commercial reprezintă o alternativă interesantă pe segmentul de nișă al vehiculelor utilitare ușoare de teren. Modelul are un preț bun și oferă ceva unic pe piață", a spus Paul Baker, editor al revistei What Van?

Bazată pe versiunea de pasageri Dacia Duster, Commercial a fost lansată pe piața din Marea Britanie în aprilie 2015. Modelul are o sarcină utilă de 550 kg și un volum de încărcare de 1.000 litri. Pentru varianta cu tracțiune 4x2, volumul de încărcare urcă la 1.150 litri.

Duster Commercial este produs exclusiv pentru Marea Britanie și Irlanda, unde poate fi achiziționat la prețuri începând cu 9.595 lire sterline (13,167 euro), fără TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
duster
dacia duster commercial
4x4
utilitara
furgoneta
what van