Dacia Spring a ajuns la aproape 10.000 de rezervări, după trei săptămâni de la lansare

Dacia Spring a ajuns la aproape 10.000 de rezervări, după trei săptămâni de la lansare
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 12 apr 2021

Dacia a făcut o actualizare a informațiilor privind stadiul precomenzilor pentru noul model electric al mărcii, printre altele fiind anunțate și noi deschideri ale rezervărilor pe unele piețe din Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

În acest moment, peste 9.300 de persoane din Europa și-au făcut o precomandă pentru un automobil Dacia Spring, sumele pe care le-au plătit fiind diferite de la oțară la alta. Cele mai multe țări cu rezervări sunt România, unde după numai o săptămână erau deja circa 5.000 de persoane - ulterior fiind deschisă și o listă de așteptare – urmată de Franța, Germania, Italia și Spania.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

După cum anunță reprezentanții Dacia, în luna aprilie s-au deschis precomenzile și în Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Luxemburg, Olanda și Portugalia.

Noul director de marketing, vânzări și oeprațiuni al Dacia, Xavier Martinet, spune că interesul europenilor este mare atât pentru testarea noului model, cât și pentru a-l cumpăra: „După succesul înregistrat în ultimele luni de Noua Sandero, interesul major al clienților pentru Dacia Spring vine să confirme un început de an în forță pentru marca noastră. Tot mai mulți europeni ne contactează pentru a vedea și testa primul nostru vehicul electric iar mulți dintre ei au precomandat-o deja. Aceasta dovedește că democratizarea mobilității electrice a demarat cu bine!”

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Anterior, directorul Dacia pentru România, Mihai Bordeanu, a declarat pentru Profit.ro că în luna mai clienții vor putea face deja comenzi ferme, contra unui avans de 5%, simultan fiind pregătite primele automobile Spring pentru a fi expuse în showroom și pentru a fi testate. Numărul mare de precomenzi nu va fi însă onorat cu livrări în acest an, din cauza capacității limitate de producție. În septembrie vor fi livrate primele exemplare, însă este posibil ca doar aproximativ 1.000 de persoane să-și primească mașina în acest an.

Dacia a anunțat zilele acestea întreaga echipă cu care va conduce businessul Dacia & Lada, fiind numiți 12 directori, care se alătură lui Denis Le Vot, CEO al celor două mărci. Departamentele care sunt reprezentate la nivelui Comitetului de Direcție al Dacia sunt Design, Produs, Marketing și Vânzări, Comunicare, Inginerie, Industrie, Calitate, Financiar, Cumpărări, Resurse Umane și Sisteme Informatice.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia spring
rezevrare dacia spring
preturi dacia spring
preturi romania spring