DECIZIE Transport gratuit cu metroul pentru anumite persoane

DECIZIE Transport gratuit cu metroul pentru anumite persoane
scris 11 iun 2021

Persoanele care dețin bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 de la București vor putea pot circula gratuit cu metroul în ziua meciului, până la ora 23:59, dar și în ziua următoare, a anunțat Metrorex.

Abonamentele gratuite se distribuie la standurile FRF special înființate în acest scop, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

"Aceleași condiții se aplică și pentru personalul acreditat UEFA - voluntari și mass-media, pentru toată perioada desfășurării turneului UEFA EURO 2020, la București, respectiv în perioada 10-29 iunie 2021", susțin reprezentanții Metrorex.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

În funcție de traficul înregistrat, în acest weekend în care debutează primul meci din turneul UEFA EURO 2020, la București, Metrorex va suplimenta numărul de trenuri în parcurs. Măsura se înscrie în obligațiile asumate de statul român în calitate de stat co-organizator al EURO 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
euro 2020
metrou