ANUNȚ Biletele de tren, propuse pentru scumpire. "Toți operatorii feroviari de călători, indiferent de capital, de stat sau privat, au solicitat acest lucru!"

ANUNȚ Biletele de tren, propuse pentru scumpire. "Toți operatorii feroviari de călători, indiferent de capital, de stat sau privat, au solicitat acest lucru!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iun 2021

Biletele de tren sunt propuse pentru scumpire, cu argumentul că prețurile actuale au rămas neschimbate din 2013, iar în ultimii trei ani rata inflației a depășit 16%.

Urmărește-ne și pe Google News

Directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante, anunță că au fost discuții între operatorii de transport feroviar de călători și toți au solicitat acest lucru.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

„Nu este atributul CFR Călători să stabilească politica de tarife, dar trebuie să ținem cont că aceste tarife datează din 2013. Dacă ne uităm un pic doar la rata inflației din 2013, probabil că se va umbla la aceste tarife, dar, repet, nu este atributul CFR Călători. Dacă ministerul va decide că tarifele se vor majora, vom accepta majorarea”, a declarat șeful CFR Călători.  

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

„Pot să vă spun că toți operatorii feroviari de călători, indiferent de capital, de stat sau privat, au solicitat acest lucru. Noi am arătat doar că rata inflației în ultimii trei ani a fost de peste 16%, urmând ca ministerul să decidă", a adăugat acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
trenuri
bilete