Delta și British Airways cer un test negativ pentru zborurile din Regatul Unit la New York

Delta și British Airways cer un test negativ pentru zborurile din Regatul Unit la New York
scris 22 dec 2020

Companiile British Airways și Delta Airlines le vor cere pasagerilor la plecarea din Regatul Unit cu destinația New York un certificat de test negativ la COVID-19, din cauza incertitudinii din jurul noii tulpini a coronaviruslui, a făcut cunoscut luni guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, citat de AFP.

"Cu începere de marți, British Airways le va cere pasagerilor de pe zborurile din Regatul Unit spre New York să arate un certificat negativ la COVID19 înainte de îmbarcare", a scris pe Twitter Andrew Cuomo, adăugând că și Delta Airlines a fost de acord să facă la fel, scrie Agerpres.

Dacia Sandero, din nou în Top 10 al celor mai vândute mașini din Europa. Toyota Yaris a depășit, în premieră, Renault Clio. Cea mai slabă lună din ultimii 6 ani CITEȘTE ȘI Dacia Sandero, din nou în Top 10 al celor mai vândute mașini din Europa. Toyota Yaris a depășit, în premieră, Renault Clio. Cea mai slabă lună din ultimii 6 ani

Guvernatorul a precizat că a solicitat companiei Virgin Atlantic să aplice aceleași măsuri, fără să obțină vreun angajament deocamdată.

New York, unde zborurile internaționale aterizează mai ales pe aeroporturile J.F. Kennedy și Newark, s-a alăturat astfel celor circa 120 de țări care au cerut teste negative pentru zborurile dinspre Regatul Unit, a continuat Andrew Cuomo.

viewscnt
Afla mai multe despre
delta
british airways