Deutsche Bahn își îmbunătățește infrastructura cu o investiție de 12,2 miliarde de euro

Deutsche Bahn își îmbunătățește infrastructura cu o investiție de 12,2 miliarde de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2020

Compania de căi ferate Deutsche Bahn AG, deținută de statul german, a anunțat joi că intenționează să investească în următorii ani 12,2 miliarde de euro (13,4 miliarde de dolari) în infrastructură, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este cu 1,5 miliarde de euro mai mult decât a investit în 2019 și va fi cea mai mare sumă cheltuită vreodată de Deutsche Bahn pentru îmbunătățirea infrastructurii, a afirmat Ronald Pofalla, membru al Board-ului. Acesta a adăugat: "Cu aceste fonduri, viteza trenurilor va fi mai mare", scrie Agerpres.

Boeing, prima pierdere anuală din 1997, din cauza crizei provocate de modelul 737 MAX CITEȘTE ȘI Boeing, prima pierdere anuală din 1997, din cauza crizei provocate de modelul 737 MAX

Deutsche Bahn intenționează să modernizeze 160 de poduri, 1.800 de kilometri de cale ferată și peste 1.900 de macazuri anul acesta.

Planul Deutsche Bahn vine după ce în 14 ianuarie Guvernul federal anunța investiții de 86 de miliarde de euro (95 de miliarde de dolari) pentru a moderniza și extinde rețeaua de căi ferate, o decizie menită să facă sectorul transporturilor mai ecologic.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bahn
infrastructura