Toyota nu a depășit Volkswagen în 2019

Toyota nu a depășit Volkswagen în 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2020

Grupul auto german Volkswagen și-a păstrat titlul de cel mai mare constructor auto mondial în 2019, după ce rivalul japonez Toyota a informat că a vândut mai puține vehicule anul trecut decât Volkswagen, transmite AP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Toyota Motor Corp. a anunțat joi că în 2019 a vândut un număr de 10,74 milioane vehicule la nivel mondial, ceea ce plasează constructorul japonez în urma Volkswagen AG, care a vândut un număr record de 10,97 milioane vehicule. Conform acestor cifre, 2019 este al doilea an consecutiv în care Volkswagen a vândut mai multe vehicule decât Toyota, scrie Agerpres.

Primăria Capitalei va acorda încă 5.000 de vouchere pentru achiziționarea de autoturisme mai puțin poluante CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei va acorda încă 5.000 de vouchere pentru achiziționarea de autoturisme mai puțin poluante

Constructorul auto japonez, care pe lângă vehiculele marca Toyota produce și sedanul Camry, automobilele hybrid Prius și modelele de lux Lexus, a precizat că în 2019 vânzările sale globale de vehicule au înregistrat o creștere de 1,4% comparativ cu 2018, acesta fiind al patrulea an consecutiv de creștere.

viewscnt
Afla mai multe despre
toyota
volkswagen