Deutsche Telekom va construi în Germania o rețea de stații de încărcare pentru vehiculele electrice

Deutsche Telekom va construi în Germania o rețea de stații de încărcare pentru vehiculele electrice
scris 5 nov 2018

Grupul german de telefonie Deutsche Telekom a anunțat luni că a demarat construcția unei rețele de stații de încărcare pentru vehiculele electrice în Germania, prin adăugarea unor cabluri de alimentare la actualele sale "cutii gri", care sunt amplasate în interiorul orașelor din Germania și care adăpostesc infrastructura de telefonie fixă și de Internet prin cablu a grupului, informează Reuters.

Deutsche Telekom susține că aceste "cutii gri" pot fi convertite în stații de încărcare capabile să alimenteze două vehicule simultan cu 11 kilowați oră, suficientă pentru o rază de 50-75 de kilometri, în funcție de vehicul. O sesiune de încărcare costă 7,89 euro, scrie Agerpres.

Dezvăluire Bloomberg: Arabia Saudită controlează peste 10% din acțiunile Uber. Un apropiat al prințului moștenitor Mohammed bin Salman este în board-ul companiei CITEȘTE ȘI Dezvăluire Bloomberg: Arabia Saudită controlează peste 10% din acțiunile Uber. Un apropiat al prințului moștenitor Mohammed bin Salman este în board-ul companiei

În plus, în următorii trei ani, Deutsche Telekom intenționează să construiască și 500 de stații de încărcare rapidă capabile să furnizeze 150 de kilowați oră. În doar zece minute de încărcare, bateriile vor avea energia necesară pentru ca vehiculul electric să poată parcurge aproximativ 100 de kilometri. O sesiune de încărcare costă 14,49 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche telekom
vehicule electrice