EIT Forum Auto, reprezentantul oficial Volvo Cars în România, vrea afaceri de 30 de milioane de euro

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial Volvo Cars în România, vrea afaceri de 30 de milioane de euro

Mihai Dumitrescu, Director Marketing și Comunicare EIT Forum Auto

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2018

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo Cars în România, estimează pentru anul în curs atingerea unei cifre de afaceri în valoare de 30 milioane euro, cu 45% mai mult față de valoarea înregistrată în 2017. Astfel, compania își va menține trendul ascendent ca urmare a realizării financiare din 2017: o creștere de 25% față de 2016, în urma căreia a ajuns la o cifră de afaceri de 20.500.000 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În calitate de reprezentant oficial Volvo Cars pe plan local, EIT Forum Auto a susținut creșterea vânzărilor auto pe plan local, cu 484 unități comercializate în 2017, în creștere cu 20% față de anul 2016. Cel mai bine vândute modele au fost XC60, cu 206 unități, dintre care 94 unități sunt reprezentate de noul model lansat în septembrie 2017 și cel mai mare SUV din gama XC90, cu 113 unități.

„Dezvoltarea EIT Forum Auto pe parcursul întregului an s-a datorat în mare măsură lansării de noi modele, precum XC60 și V90 Cross Country, dar și a modelului XC90. Volvo se bucură de o popularitate în creștere, schimbările majore evidente la nivel de produs fiind principalul resort. Pentru anul 2018 ne dorim menținerea trendului ascedent și mizăm pe modelele deja cunoscute – SUV-urile XC60 și XC90, dar și pe noul Volvo XC40”, spune Mihai Dumitrescu, Director Marketing și Comunicare EIT Forum Auto.

ULTIMA ORĂ Inițiatorul Legii dării în plată reia atacul la BNR, încercând din nou eliminarea \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Inițiatorul Legii dării în plată reia atacul la BNR, încercând din nou eliminarea "privilegiilor" conducerii

EIT Forum Auto colaborează, în prezent, cu șase dealeri autorizați din București (2), Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, peste 60% din volumul total al vânzărilor naționale de autoturisme Volvo derulându-se prin Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
eit forum auto
volvo