FlixBus extinde rețea de transport de persoane cu autocarul către Bulgaria

FlixBus extinde rețea de transport de persoane cu autocarul către Bulgaria
scris 22 mar 2018

FlixBus, companie care deține cea mai mare rețea de transport cu autocarul pe distanțe lungi din Europa, a anunțat extinderea în Bulgaria. 

Astfel, începând din 22 martie, curse directe de zi și de noapte vor circula de la București și Giurgiu către Sofia.

Prin intrarea pe piața din Bulgaria, compania oferă un număr și mai mare de destinații din România. 

„Din 2013, de când FlixBus a fost lansat, creștem organic în Europa. După ce am pus la punct o ofertă puternică în România, următorul pas logic a fost să intrăm pe piața din Bulgaria și să oferim călătorii accesibile și confortabile între cele două țări”, a declarat László Arany, Managing Director regional. 

VIDEO Poliția americană a dat publicității filmarea accidentului mortal în care a fost implicat un autovehicul autonom Uber CITEȘTE ȘI VIDEO Poliția americană a dat publicității filmarea accidentului mortal în care a fost implicat un autovehicul autonom Uber

În afară de extinderea rețelei în Bulgaria, FlixBus va crește frecvența curselor către Ungaria din această lună. Astfel din 29 martie vor fi noi curse directe de noapte de la București, Brașov, Ploiești și Sibiu către Szeged și Budapesta, iar autocarele vor ajunge și în aeroportul din capitala Ungariei.    

În România, FlixBus a început activitatea la jumătatea anului 2016. 

viewscnt
Afla mai multe despre
flixbus
bulgaria
giurgiu