Elon Musk l-a contactat pe șeful Apple cu propunerea de a-i vinde Tesla

Elon Musk l-a contactat pe șeful Apple cu propunerea de a-i vinde Tesla
scris 23 dec 2020

Miliardarul Elon Musk a afirmat, marți, că l-a contactat pe directorul general al Apple, Tim Cook, în ”cea mai neagră perioadă a programului Model 3”, pentru a discuta despre posibilitatea ca Apple că cumpere Tesla pentru ”1/10 din valoarea actuală” a companiei, transmite Reuters.

”El a refuzat să ne întâlnim”, a afirmat Musk, răspunzând unei informații pe Twitter care a citat un articol scris de Reuters luni, referitor la obiectivul Apple ca în 2024 să producă un vehicul de pasageri care ar putea include propria tehnologie revoluțională de baterii, scrie News.ro.

Comisia Europeană a aprobat, cu unele condiții, fuziunea dintre FCA și PSA. Operațiunea va crea al patrulea producător mondial de automobile CITEȘTE ȘI Comisia Europeană a aprobat, cu unele condiții, fuziunea dintre FCA și PSA. Operațiunea va crea al patrulea producător mondial de automobile

Musk nu a indicat și momentul în care l-a contactat pe Cook.

Eforturile producătorului de iPhone-uri, cunoscute sub numele de Project Titan, au avut o evoluție inconstantă începând din  2014, când Apple a început să proiecteze de la zero propriul său vehicul.

Apple nu a răspuns imediat unei solicitări pentru comentarii adresată de Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
apple
tim cook