Eurocontrol avertizează companiile aeriene în legătură cu posibile atacuri cu rachete în Siria în următoarele 72 de ore

Eurocontrol avertizează companiile aeriene în legătură cu posibile atacuri cu rachete în Siria în următoarele 72 de ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2018

Agenția de control al traficului aerian din Europa, Eurocontrol, a avertizat marți companiile aeriene să fie prudente în zona est-mediterană din cauza posibilității lansării unor atacuri cu rachete având ca țintă Siria în următoarele 72 de ore, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eurocontrol a precizat că ar putea fi vorba atât de rachete lansate de la sol dar și de cele de croazieră și că există posibilitatea întreruperii repetate a semnalului radio de navigare, scrie News.ro.

„Din cauza posibilității lansării unor atacuri aeriene înspre Siria prin lansări de la sol sau rachete de croazieră în următoarele 72 de ore și posibilitatea întreruperii repetate a semnalului de navigație radio, trebuie acționat cu prudență în planificarea zborurilor în zona est-mediterană/Nicosia FIR”, se arată în comunicatul Eurocontrol, care nu precizează originea atacurilor menționate.

FOTO Ford a prezentat noua generație a modelului Focus, dezvoltat pe o nouă platformă, cu versiuni crossover și premium CITEȘTE ȘI FOTO Ford a prezentat noua generație a modelului Focus, dezvoltat pe o nouă platformă, cu versiuni crossover și premium

Singurele zboruri comerciale care treceau deasupra Siriei începând cu ora 01:15 miercuri dimineața, erau cele ale Syrian Air și Middle East Earlines din Libia, conform site-ului de monitorizare a zborurilor, FlightRadar24.

Președintele american Donald Trump și aliații SUA discută despre posibilitatea unor acțiuni militare împotriva regimului președintelui sirian Bashar al-Assad drept răspuns la un atac cu arme chimice asupra unui oraș aflat sub controlul rebelilor.

Trump a anulat o vizită în America Latină pentru a se putea concentra asupra situației din Siria.

viewscnt
Afla mai multe despre
eurocontrol
siria
rachete