Ferrari a încheiat un acord cu firma elvețiană Velas Network pentru crearea de conținut digital destinat fanilor săi

Ferrari a încheiat un acord cu firma elvețiană Velas Network pentru crearea de conținut digital destinat fanilor săi
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2021

Ferrari a semnat un acord pe mai mulți ani cu firma elvețiană de tehnologie Velas Network pentru a crea conținut digital destinat fanilor săi, a anunțat producătorul de mașini sport de lux, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din sezonul viitor, Velas, un furnizor de produse și servicii digitale, va deveni partener al echipei de curse de Formula 1 a Ferrari, scrie News.ro.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

”În plus, Velas va fi sponsorul principal al Ferrari Esports Series, seria online mono-brand a Ferrari și al echipei de Esports care va concura în F1 Esports Series, campionatul digital oficial la care concurează toate echipele participante în Campionatul Mondial de Formula 1 FIA”, a declarat Ferrari într-un comunicat.

Velas este un furnizor de top de tehnologie blockchain și de non-fungible tokens (NFT), active cripto stocate pe blockchain cu un cod de identificare care le face unice, care au câștigat popularitate ca modalitate de a vinde artă digitală.

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrari
velas network