Firea - gata să organizeze un referendum pentru vinieta Oxigen impusă proprietarilor de mașini

Firea - gata să organizeze un referendum pentru vinieta Oxigen impusă proprietarilor de mașini
scris 3 feb 2020

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni că municipalitatea va organiza un referendum pentru introducerea vinietei Oxigen dacă ”se dorește acest lucru”.

”Dacă doriți, organizăm un referendum, dar este anormal ca noi să organizăm un referendum pentru ceea ce europenii la care noi ne uităm au decis de mult, și anume poluatorul plătește. Mi-a venit acum ideea, încerc să înțeleg cum este mai bine să procedăm. 3 ani m-ați acuzat că nu luăm măsuri cu aceste rable. Când am luat măsura, mitinguri, petiții, jigniri. Facem cum vrea toată lumea”, a declarat Firea. potrivit Hotnews.

FOTO Firea a prezentat imagini în premieră cu noile autobuze hybrid din București CITEȘTE ȘI FOTO Firea a prezentat imagini în premieră cu noile autobuze hybrid din București

Întrebată dacă va amâna din nou aplicarea sancțiunilor, Firea a discutat că va discuta cu colegii săi.

Vinieta Oxigen a intrat în vigoare de la 1 ianuarie, dar Primăria Capitalei va aplica amenzi abia din luna martie celor prinși că circulă cu mașina în București fără să plătească sau în zona în care nu au voie. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gabriela firea
vinieta