Firma turcească, veche de 58 de ani, va semna contractele pentru primele două loturi ale Autostrăzii Sibiu – Făgăraș

Firma turcească, veche de 58 de ani, va semna contractele pentru primele două loturi ale Autostrăzii Sibiu – Făgăraș
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2023

Vineri, 24 noiembrie, la București, CNAIR semnează cu turcii de la Makyol contractele pentru primele două loturi ale Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, loturile 3 și 4 fiind deja atribuite constructorului din Turcia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După UMB și WeBuild, Makyol devine al treilea mare constructor din România raportat la numărul kilometrilor de autostradă contractați. Lungimea celor patru sectoare de autostradă este de aproape 70 de kilometri, iar durata de proiectare și execuție este de 4 ani, pentru toate cele 4 loturi, arată Salutfagaras.ro.

DOCUMENT Administratorul special cere răspunderea patrimonială a foștilor administratori ai Blue Air. Dezvăluire - Cum a intrat compania în insolvență CITEȘTE ȘI DOCUMENT Administratorul special cere răspunderea patrimonială a foștilor administratori ai Blue Air. Dezvăluire - Cum a intrat compania în insolvență

Lotul 1 Sibiu (Boița) – Avrig are o lungime de 14 kilometri, iar lotul 2 Avrig – Mârșa- Arpașu de Jos are 20 de kilometri. Durata de proiectare și execuție este de 4 ani (pentru toate cele 4 loturi).

Primul contract pentru Autostrada A 13 Sibiu-Făgăraș a fost semnat miercuri, 16 august, pentru proiectarea și execuția lotului 3 Arpașu de Jos – Sâmbăta de Sus, un tronson cu o lungime de 17 km.

Pentru lotul 4 contractul a fost semnat în 20 septembrie. Lotul 4, Sâmbăta de Sus – Municipiul Făgăraș, are o lungime de 16 kilometri.

Makyol este o companie înființată la Istanbul în 1965. Unul dintre cele mai importante proiecte la care a participat în asociere este Autostrada Gebze – Orhangazi – Izmir, cu 377 kilometri lungime. A lucrat aici la Podul peste Marea Marmara, Osman, de 2.620 metri lungime, cu 18 kilometri de viaducte și 7 kilometri de tuneluri.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
makyol