FlixBus testează autocare electrice pe distanțe lungi

FlixBus testează autocare electrice pe distanțe lungi
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2018

FlixBus, companie care deține cea mai mare rețea de transport cu autocarul pe distanțe lungi din Europa, a anunțat că va testa autocare electrice, prima rută pe care vor circula fiind Paris - Amiens, Franța, în luna aprilie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Următorul autocar electric va circula între Hessa și Baden-Württemberg, Germania, în vară, ca parte a extinderii rutelor interne pe timpul verii. 

"Deși în prezent autocarele electrice sunt mult mai scumpe, suntem convinși că vor fi o investiție pe termen lung, pentru companie, pentru clienți și pentru mediu”, a declarat André Schwämmlein, fondator și CEO al FlixBus. “Ca furnizor, transmitem un semn că acesta este moment de cotitură în mobilitate. De asemenea, primul autocar electric pe distanțe lungi reprezintă un semnal pentru producători să aducă inovații și să dezvolte alternative la vehiculele bazate pe combustibili fosili. Mobilitatea sustenabilă nu se referă doar la condusul autocarelor, dar și la aspecte sociale și legate de mediu", adaugă acesta.

Noua taxă auto: Introdusă din vară, cuantum de până la 3.000 euro, urmată de un impozit impus tuturor proprietarilor de mașini CITEȘTE ȘI Noua taxă auto: Introdusă din vară, cuantum de până la 3.000 euro, urmată de un impozit impus tuturor proprietarilor de mașini

Anul trecut, FlixBus a deschis un birou la București care conectează capitala României de 100 de destinații directe în 12 țări europene.

În această vară va fi lansat FlixBus SUA, pentru început în Los Angeles.

viewscnt
Afla mai multe despre
flixbus
autocare electrice