Ministrul Transporturilor: Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi deschise circulației în mai

Ministrul Transporturilor: Loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi deschise circulației în mai
scris 14 mar 2018

Deschiderea circulației pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda ar putea avea loc în luna mai, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

"Eu mi-am fixat, așa ca obiectiv, ca în cursul lunii mai aceste două segmente (loturile 3 și 4 - n.r.) să fie date (circulației - n.r.). Facem eforturi și cu constructorii. Avem discuții săptămânal. Unele dintre aspectele semnalate ca neconformități din partea experților de la Compania de Drumuri au fost asumate și intervin asupra lor, astfel încât să fie împăcate și exigențele pe care trebuie să le îndeplinească autoritatea contractantă, dar, până la urmă, să folosim aceste segmente de autostradă, atât de puține cât sunt totuși, să fie date în circulație. Pentru că orice kilometru de autostradă este important și cu atât mai rău că, totuși, există cale de rulare utilizabilă, e păcat să stăm să ne uităm la ea" a declarat ministrul Transporturilor, potrivit Agerpres.

Volkswagen anunță o ofensivă pe piața mașinilor electrice: vrea să producă în 16 fabrici din lume, în maxim 4 ani, și să ajungă la 3 milioane de vehicule anual CITEȘTE ȘI Volkswagen anunță o ofensivă pe piața mașinilor electrice: vrea să producă în 16 fabrici din lume, în maxim 4 ani, și să ajungă la 3 milioane de vehicule anual

Autostrada Sebeș - Turda ar fi trebuit să fie finalizată în 2016, potrivit planurilor inițiale. Proiectul "Construcția autostrăzii Sebeș-Turda" presupune execuția a 70 de kilometri de autostradă, asigurând o legătură directă și rapidă între Autostrada A1, Sibiu - Sebeș - Orăștie - Deva - Timișoara - Arad - Nădlac, parte din Coridorul IV Pan-European, și Autostrada A3, Brașov - Făgăraș - Târgu Mureș - Turda - Cluj Napoca - Oradea - Borș, numită și Autostrada Transilvania.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
lucian sova
autostrada sebes turda