Ford ar putea produce camionete în China

Ford ar putea produce camionete în China
scris 8 nov 2019

Ford Motor va lua în considerare producerea de camionete în China, dacă restricțiile privind conducerea acestora în orașe sunt relaxate, și ar putea dezvolta modele personalizate, a declarat pentru Reuters Joseph Liu, vicepreședinte pentru inovare la Ford China.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Producătorul auto american nu construiește camionete sub brandul Ford în China, dar partenerul său local, JMC (în care Ford are o participație de 32%), produce camionetele Yuhu cu tehnologia Ford, scrie Agerpres.

Iohannis lansează vestea proastă: Deficitul bugetar a atins 2,8% din PIB, peste ținta aferentă întregului an CITEȘTE ȘI Iohannis lansează vestea proastă: Deficitul bugetar a atins 2,8% din PIB, peste ținta aferentă întregului an

Deși în trecut operațiunile Ford din China erau extrem de profitabile, acum vânzările sunt în scădere, iar compania americană raportează pierderi în statul asiatic. China este a doua mare piață pe plan global pentru Ford. Vânzările au scăzut cu 37% anul trecut, după un declin de 6% în 2017.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford
camionete
china