Ford lansează peste 30 de noi modele în China, în următorii trei ani

Ford lansează peste 30 de noi modele în China, în următorii trei ani
scris 5 apr 2019

Ford intenționează să lanseze peste 30 de noi modele în China, în următorii trei ani, iar peste o treime din ele vor fi vehicule electrice, pentru a contracara declinul vânzărilor pe cea mai mare piață auto din lume, transmite Reuters.

Șeful operațiunilor Ford din China, Anning Chen, a afirmat că producătorul auto vrea să-și îmbunătățească relațiile cu partenerii din societățile mixte din China, să angajeze și să promoveze mai mulți chinezi și persoane din întreaga lume cu expertiză chineză, scrie Agerpres.

Vânzările Dacia din Marea Britanie au crescut cu peste 85% în martie CITEȘTE ȘI Vânzările Dacia din Marea Britanie au crescut cu peste 85% în martie

Deși în trecut operațiunile Ford din China erau extrem de profitabile, în prezent vânzările sunt în scădere, iar compania americană raportează pierderi în statul asiatic.

China este a doua mare piață pe plan global pentru Ford. Vânzările au scăzut cu 37% anul trecut, după un declin de 6% în 2017.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford
china