Ford Motor cumpără platforma Electriphi

Ford Motor cumpără platforma Electriphi
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2021

Ford Motor va achiziționa platforma Electriphi, furnizor de servicii de administrare a stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice și soft pentru monitorizarea flotei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Electriphi, cu sediul în California, ajută la stabilirea statutului vehiculelor în timp real, a stațiilor de reîncărcare și a serviciilor de mentenanță, pe lângă servicii de electrificare a flotei, conform Reuters.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Electriphi va face parte din Ford Pro, subsidiara producătorului auto care se concentrează exclusiv pe clienții guvernamentali și comerciali.

Ford și-a planificat ca 40% din volumul său global de vehicule să fie unul complet electric până în 2030.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
electriphi