Ford Motor cumpără platforma Electriphi

Ford Motor cumpără platforma Electriphi
scris 17 iun 2021

Ford Motor va achiziționa platforma Electriphi, furnizor de servicii de administrare a stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice și soft pentru monitorizarea flotei.

Electriphi, cu sediul în California, ajută la stabilirea statutului vehiculelor în timp real, a stațiilor de reîncărcare și a serviciilor de mentenanță, pe lângă servicii de electrificare a flotei, conform Reuters.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Electriphi va face parte din Ford Pro, subsidiara producătorului auto care se concentrează exclusiv pe clienții guvernamentali și comerciali.

Ford și-a planificat ca 40% din volumul său global de vehicule să fie unul complet electric până în 2030.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
electriphi