Ford Motor își extinde gama de camionete cu un nou model off-road

Ford Motor își extinde gama de camionete cu un nou model off-road
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2020

Ford Motor își extinde gama profitabilă de camionete cu un nou model pickup pentru 2021, numit F-150 Tremor, care include cele mai actuale echipamente de teren plus mai multe elemente noi, cum ar fi o versiune reproiectată a vehiculului, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Modelul Tremor va fi disponibil la vânzare vara viitoare, potrivit companiei.

ULTIMA ORĂ FOTO & VIDEO Dacia Spring a sosit în România. Primele impresii din interiorul primului automobil electric Dacia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO & VIDEO Dacia Spring a sosit în România. Primele impresii din interiorul primului automobil electric Dacia

Noua ediție a F-150 este cea mai recentă încercare a Ford de a-și dezvolta baza de clienți loiali pentru camionete și a-și mări profiturile cu ajutorul popularelor modele off-road. Noul model se adaugă actualelor modele Tremor, oferite pe camionetele mai mari Super Duty, precum și pe pickup-ul de dimensiuni medii Ranger, scrie News.ro.

Camionetele serie F ale Ford sunt o sursă importantă de profit pentru companie, generând majoritatea profiturilor și venituri anuale de aproximativ 42 de miliarde de dolari, potrivit unui studiu comendat de Ford firmei Boston Consulting Group.

În 2019, veniturile totale obținute de Ford din vânzarea de automobile au fost de 143,6 miliarde de dolari.

F-150 Tremor are emblemă și elemente de design speciale, precum și capabilități off-road, între care o suspensie îmbunătățită și un scut de protecție pentru a proteja șasiul.

Ford nu a făcut public prețul vehiculului -150 Tremor, dar acesta va fi între 45.000 de dolari, cât este un modelul actual off-road cu echipare similară, și 53.455 de dolari, cât este prețul de pornire al camionetei F-150 Raptor 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
camionete