FOTO ANUNȚ Pas important pentru un nou drum de mare viteză în Transilvania

FOTO ANUNȚ Pas important pentru un nou drum de mare viteză în Transilvania
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2024

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță un pas important pentru Drumul Expres Cluj-Dej, el arătând că au fost depuse 5 oferte pentru contractul necesar elaborării Studiului de Fezabilitate al acestui nou drum de mare viteză din Transilvania. Valoarea estimată este de 28,34 milioane de lei (fără TVA), iar suma este asigurată prin FEN (Fonduri Europene Nerambursabile).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

”Pas important pentru Drumul Expres Cluj-Dej! Astăzi, au fost depuse 5 oferte pentru contractul necesar elaborării Studiului de Fezabilitate al acestui nou drum de mare viteză din Transilvania”, a anunțat ministrul.

VIDEO Start pentru un nou aeroport în România CITEȘTE ȘI VIDEO Start pentru un nou aeroport în România

El arată că valoarea estimată este de 28,34 milioane de lei (fără TVA), iar suma este asigurată prin FEN (Fonduri Europene Nerambursabile).

Contractul trebuie finalizat în 21 de luni, din care 18 de luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate. După construcție, Drumul Expres Cluj- Dej, cu o lungime estimată de 75 km, va asigura inclusiv conexiunea cu viitorul Drum Transregio Gilău - Apahida și cu Autostrada Transilvania”, precizează ministrul.

FOTO ANUNȚ Pas important pentru un nou drum de mare viteză în Transilvania

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
transilvania