FOTO Noi troleibuze Solaris ies pe traseu în București. Linii comasate

FOTO Noi troleibuze Solaris ies pe traseu în București. Linii comasate
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2024

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a fost recepționat un nou lot de troleibuze Solaris Trollino cu autonomie și continuăm optimizarea transportului în comun iar de sâmbătă vor fi comasate liniile 97 cu 133. Noul traseu 97 va funcționa cu 23 de troleibuze cu autonomie și patru autobuze, a mai precizat edilul general.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Am recepționat un nou lot de troleibuze Solaris Trollino cu autonomie și continuăm optimizarea transportului în comun. Astfel, de sâmbătă, 13 aprilie, comasăm liniile 97 cu 133. Noul traseu, cu indicativul 97, va fi organizat între terminalele „Străulești” și „Bd. Tineretului”, fiind operat cu 23 de troleibuze cu autonomie și patru autobuze”, a anunțat Nicușor Dan.

FOTO Flanco devine primul \ CITEȘTE ȘI FOTO Flanco devine primul "Smart Discounter" electro-IT din România și își schimbă numele

El a mai spus că noua linie va funcționa pe traseul: „Străulești”, Bd. Bucureștii Noi, Calea Griviței, Bd. Dacia, Str. Traian, Bd. Nerva Traian, Calea Văcărești, „Bd. Tineretului”, cu întoarcere pe Calea Văcărești, Bd. Nerva Traian, Str. Traian, Bd. Dacia, Piața Romană, Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Gării de Nord, Piața Gării de Nord, Calea Griviței, Bd. Bucureștii Noi, „Străulești”.

„Tot de pe 13 aprilie linia de autobuz 133 se suspendă”, a mai precizat edilul.

FOTO Noi troleibuze Solaris ies pe traseu în București. Linii comasate

viewscnt
Afla mai multe despre
primarul capitalei
nicușor dan
troleibuze solaris