FOTO Noul Audi Q3, lansare pe piața din România

FOTO Noul Audi Q3, lansare pe piața din România
scris 31 ian 2019

Audi România a anunțat deschiderea comenzilor pentru noua generație a SUV-ului Q3, lansat anul trecut de marca premium a grupului VW. Clienții din România au la dispoziție 3 motoare și un preț de pornire mai mare decât cel pentru generația anterioară.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

SUV-ul Audi Q3 a ajuns deja la a doua generație, lansată anul trecut și care acum intră deja în oferta comercială a delarilor din Europa. Importatorul din România a anunțat deschiderea comenzilor pentru acest model, cu un preț de pornire care crește față de generația anterioară.

Concret, noul Audi Q3 vine cu un motor de 1.5 litri TSI, un entry level care va costa 34.580 euro, cu circa 1.300 de euro peste prețul versiunii 2.0 TSI care era oferită ca entry level acum 7 ani. Tot pe benzină vor mai fi disponibile și două versiuni cu cilindreaa de 2.0 litri, cu puteri de 190 CP și 230 CP. Nu va lipsi alternativa diesel, 2.0 TDI, de 150 CP, cu o versiune mai puternică ce va veni ulterior. Denumirile acestor motoare respectă noul sistem al mărcii, cu 35 TFSI, 40 TFSI, respectiv 35 TDI.

Din punct de vedere al dimensiunilor, noul Q3 este mai mare decât prima generație, cu o creștere serioasă, de aproape 10 cm la lungime și 7,7 cm la nivelul ampatamentului, ceea ce asigură un confort sporit pentru pasageri. Și lățimea a crescut la 1,84 cm, iar înălțimea atinge 1,58 cm. Noi setări de confort sunt prezente la scaunele din spate, care pot culisa 15 cm față - spate, iar spătarul poate fi reglat în șapte poziții. Portbagajul pornește de la 530 litri și poaet ajunge la 1.525 litri. De asemenea, podeaua portbagajului poate fi reglată pe trei niveluri.

FOTO Date surprinzătoare: Dacia Duster, cea mai căutată mașină în peste 200 de țări. A depășit Volvo XC60 și VW Polo CITEȘTE ȘI FOTO Date surprinzătoare: Dacia Duster, cea mai căutată mașină în peste 200 de țări. A depășit Volvo XC60 și VW Polo

Și echipamentele prezente standard sunt mai bune decât la generația anterioară, începând de la sistemele de asistență, lumini LED, sistem multimedia, precum și display-ul șoferului, de tip virtual cockpit, care are 10,25 inci și poate fi comandat prin intermediul butoanelor de pe volan.

Designul exterior est emult mai impozant decât cel al modelului anterior, liniile fiind mai sculpturale, farurile amintesc de cele de pe e-tron, și pot fi comandate cu tehnologia Matrix, iar proporțiile generale sunt mai apropiate de un SUV, decât de un wagon.

Mașina poate fi deja comandată, însă clienții vor avea la dispoziție mașini în showroom doar luna viitoare. 

În acest moment, producția din uzina dinGyor a Audi, unde este produs Q3, tocmai a fost deblocată de greva muncitorilor care au cerut salarii mărite. 

FOTO Noul Audi Q3, lansare pe piața din România

 

FOTO Noul Audi Q3, lansare pe piața din România

FOTO Noul Audi Q3, lansare pe piața din România

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
q3
suv
lansare q3
preturi audi q3