FOTO Oana Petrescu - înlocuită din poziția de CEO al Blue Air

FOTO Oana Petrescu - înlocuită din poziția de CEO al Blue Air
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2022

Oana Petrescu va fi înlocuită din poziția de CEO al operatorului aerian românesc low-cost Blue Air, postul urmând să fie preluat de Steven Greenway, cu experiență din activități anterioare la Swoop, WestJet, Scoot, SkyEurope, Virgin Blue, Virgin Atlantic, Qantas.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Oana Petrescu lucrează la Blue Air din 2018. Ea este și președinte al Consiliului de Administrație.

Din iulie, britanicul Steven Greenway a lucrat la Blue Air ca Senior Advisor.

FOTO Oana Petrescu - înlocuită din poziția de CEO al Blue Air

Blue Air a fost înființată în 2004 și s-a dezvoltat de-a lungul anilor devenind un operator aerian paneuropean, cu baze operaționale în România, Cipru, Italia și Marea Britanie.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Blue Air este controlată de antreprenorul Cristian Rada (acționar majoritar) și fratele său, Mihai Cătălin, prin intermediul Airline Invest.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
bucurești - milano linate