Ford reduce din nou producția, din cauza deficitului de semiconductori

Ford reduce din nou producția, din cauza deficitului de semiconductori
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2021

Ford va reduce din nou producția de camioane în SUA, din cauza deficitului de semiconductori, care afectează industria auto pe plan global, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Al doilea mare producător auto american a informat că săptămâna viitoare producția va fi oprită la uzina din Kansas, unde se fabrică camioneta F-150. În săptămânile care încep în 6 și 13 septembrie, la unitatea din Kentucky vor lucra două schimburi, în loc de trei, scrie Agerpres.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Kiersten Robinson, directorul de resurse umane, anunța săptămâna trecută că Ford va amâna până în ianuarie revenirea la birouri a celor mai mulți angajați și încă ia în considerare dacă va solicita acestora să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Din ce în ce mai multe companii cu un număr ridicat de angajați întârzie planurile de redeschidere a birourilor, din cauza creșterii numărului de infecții cu varianta Delta.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
semiconductori