FOTO Primele imagini cu noul Renault Espace, care se transformă în SUV

FOTO Primele imagini cu noul Renault Espace, care se transformă în SUV
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 feb 2023

Renault urmează pașii clasici de marketing pentru a dezvălui cel mai nou model al său, un SUV de clasă medie, care va purta numele Espace, în urma deciziei luate de conducerea companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Un nou SUV va fi introdus în gama Renault începând din primăvara acestui an, odată cu lansarea lui Espace, un automobil cu 5 și 7 locuri, care va avea o lungime de 4,72 metri. După anunțarea numelui, acum constructorul francez face publice primele imagini teaser care prezintă silueta mașinii. Din fotografii reiese clar că vorbim despre o caroserie clasică de SUV, în plus fiind ușor de recunoscut profilul modelului Austral, proaspăt lansat și el în gamă anul trecut.

Ford Craiova a contribuit cu peste 1 miliard de euro la afacerile Ford Otosan. Producția și vânzările uzinei se vor dubla în 2023 CITEȘTE ȘI Ford Craiova a contribuit cu peste 1 miliard de euro la afacerile Ford Otosan. Producția și vânzările uzinei se vor dubla în 2023

Acesta este, de altfel, secretul lui Espace: reprezintă versiunea alungită a lui Austral (foto 2), care inițial ar fi trebuit să se numească Grand Austral. Informațiile neoficiale arată, de fapt, că schimbările de nume au fost decise de Luca de Meo, un specialist în marketing. Astfel, de la Kadjar și Grand Kadjar, avem Austral și Espace. În acest fel, Renault recuperează un nume cu tradiție în istoria mărcii și diferențiază totodată caroseria de 7 locuri în percepția clienților.

Renault Espace

Renault Espace

Renault Austral

Renault Austral

Renault intenționează să recupereze cu acest nume fanii modelului anterior, un monovolum spațios, de familie, care a generat vânzări mari pe parcursul celor cinci generații, vândute timp de 40 de ani.

EXCLUSIV Duster 3 - dezvăluit mai devreme CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Duster 3 - dezvăluit mai devreme

Primele informații pe care Renult le oferă sunt cele legate de dimensiuni, astfel că, pe lângă lungime, care este mai mică decât cea a ultimului Espace MPV, aflăm că spațiul interior are 2,48 metri, adică mai mult decât generația anterioară.

Renault Espace

Renault Espace

Renault Espace va deveni astfel vârful de gamă al Renault, din punct de vedere al dimensiunilor, iar prețul așteptat va fi, cu siguranță, proporțional.

Premiera mondială va avea loc în primăvară, fără să fie precizată o dată exactă.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault espace
renault austral
renault suv
fotografii noul espace