FOTO „Priza la stâlp”, în teste la Brașov. În următoarele șase luni încărcarea va fi gratuită

FOTO „Priza la stâlp”, în teste la Brașov. În următoarele șase luni încărcarea va fi gratuită
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2024

Municipalitatea brașoveană are în plan să instaleze stații de încărcare a vehiculelor electrice pe trei stâlpi de iluminat din oraș, printr-un proiect cu finanțare europeană, anunță BZB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a implementa acest proiect, Primăria Brașov va supune aprobării Consiliului Local Brașov, în ședința de plen din 19 martie, un proiect de hotărâre privind aprobarea unei convenții-cadru de parteneriat în vederea dezvoltării infrastructurii urbane de încărcare a bateriilor autovehiculelor electrice din cadrul proiectului pilot „EV charging from lampposts” cofinanțat de EIT Urban Mobility.

Record de producție la Ford Otosan. Cele două fabrici auto din România au o nouă creștere în acest an CITEȘTE ȘI Record de producție la Ford Otosan. Cele două fabrici auto din România au o nouă creștere în acest an

„Soluția SimpleCharge de a instala stații de încărcare a vehiculelor electrice pe stâlpii de iluminat stradal este o soluție promițătoare care poate contribui la creșterea accesibilității și a disponibilității infrastructurii de încărcare”, se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

„După instalarea stațiilor, se va trece la testarea soluției de încărcare a autovehiculelor electrice pe o perioadă de șase luni, fără costuri pentru utilizatorii finali, în condițiile prevăzute in cadrul de parteneriat propus spre aprobare”, se mai arată în referat.

Sursa foto: bzb.ro

Sursa foto: bzb.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
priza la stâlp
mașini electrice