FOTO "Revoluție" la STB - Apar panourile digitale în stații, ca în țările dezvoltate

FOTO "Revoluție" la STB - Apar panourile digitale în stații, ca în țările dezvoltate
scris 1 feb 2023

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că 968 de stații de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afișate informații în timp real, referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor.

Edilul a adăugat că a depus o cerere de finanțare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în ședința de CGMB de marți au fost aprobate modificările necesare solicitate de finanțator pentru aprobarea proiectului. Valoarea finanțării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA, a mai precizat Dan.

TABEL OMV Petrom a ieftinit, surprinzător, motorina, cu numai 4 zile înaintea interzicerii importului de produse petroliere din Rusia CITEȘTE ȘI TABEL OMV Petrom a ieftinit, surprinzător, motorina, cu numai 4 zile înaintea interzicerii importului de produse petroliere din Rusia

„968 de stații de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afișate informații în timp real, referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual cât și audio.

Am depus o cerere de finanțare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în ședința de consiliu de ieri s-au aprobat modificările necesare solicitate de finanțator pentru aprobarea proiectului. Valoarea finanțării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA. Investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente”, a anunțat Nicușor Dan, potrivit News.ro

FOTO

viewscnt
Afla mai multe despre
transport public
bucuresti