FOTO SPION cu noul B-SUV al Renault. Acesta va avea trăsături comune cu viitorul Sandero Stepway

FOTO SPION cu noul B-SUV al Renault. Acesta va avea trăsături comune cu viitorul Sandero Stepway
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 25 iun 2019

Renault se pregătește să lanseze un al doilea SUV de mici dimensiuni, similar cu Captur, informațiile transmise anterior de directorul uzinei Renault din Spania confirmându-se acum cu date noi.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Renault se află într-o fază avansată de testare a viitorului SUV subcompact (clasa B), ce va fi oferit împreună cu Captur pe piețele globale. Decizia de a produce un al doilea crossover într-unul din cele mai solicitate segmente de automobile a fost luată de Renault în urmă cu mai mulți ani, încă din perioada în care compania era condusă de Carlos Ghosn. Acesta a simțit piața și s-a numărat printre cei care au investit în astfel de SUV-uri, Nissan Juke și Renault Captur fiind pionieri ai noului segment B-SUV.

Noul model, despre care s-a spus și că va fi denumit Grand Captur, va fi construit pe noua platformă CMF-B a Alianței Renault Nissan și ar putea să aibă un “frate” sub forma viitoarei generații Dacia Sandero, care va primi, începând de la sfârșitul acestui an sau începutul lui 2020, o nouă generație, dezvoltată de asemenea pe noua platformă CMF-B. Diferențele dintre cele două crossovere de clasă B vor fi date de tehnologiile de sub caroserie, astfel că va exista o versiune CMF-B0, pentru Dacia, cu componente mai simple și mai ieftine. De altfel, sistemul este deja utilizat cu platforma CMF-A, care are, pentru piața din India, versiunea CMF-A0, pe care este construit Renault Kwid.

FOTO Volvo și Uber au prezentat noul model de vehicul autonom. Uber va testa livrarea de mâncare cu drona CITEȘTE ȘI FOTO Volvo și Uber au prezentat noul model de vehicul autonom. Uber va testa livrarea de mâncare cu drona

Noul model Renault a fost surprins în teste în zona Valladolid, Spania, potrivit celor de la AUTOCAR, zona unde se află uzina Renault în care este produs Captur. Mașina fotografiată are o caroserie de Captur, însă este limpede că vorbim despre un automobil cu un ampatament și o gardă la sol mai mari.

Directorul uzinei dinValladolid, Rafael Vasquez, declarase în 2017 că există un proiect al unui B-SUV, ce va fi produs de uzina spaniolă, alături de Captur.

Mai multe fotografii pot fi văzute AICI.

FOTO SPION - Renault B-SUV SURSA: Autocar.co.uk

FOTO SPION - Renault B-SUV SURSA: Autocar.co.uk

SURSA FOTO: Autocar.co.uk

viewscnt
Afla mai multe despre
renault suv
b-suv
dacia sandero stepway
noua generație sandeo
renault captur