FOTO Tesla lansează angajări în România

FOTO Tesla lansează angajări în România
scris 10 aug 2022

Constructorul american Tesla, care și-a lansat oficial activitatea din România în urmă cu un an, după ce anterior fusese deschisă la București o reprezentanță independentă, a lansat angajări pe piața locală, căutând reprezentanți pentru vânzări și service.

În vara anului trecut, gigantul american, controlat de Elon Musk, a trimis în România peste 1 milion de euro, pentru proaspăta filială deschisă pe piața locală, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

FOTO Tesla lansează angajări în România

 

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Constructorul avea atunci în dezvoltare o rețea de șase stații Supercharger, la București, Constanța, Pitești, Sibiu și Timișoara, din care prima și ultima au fost deja puse în funcțiune, cum a anunțat Profit.ro.

La București, pe Calea Floreasca, în mall Promenada, sunt disponibile șase stații cu o capacitate de încărcare de până la 250 kW. La Timișoara, pe bulevardul Revoluției (Hotel Continental), sunt de asemenea șase stații, de 250 kW.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla romania