Primul showroom independent din România pentru mașini Tesla, indicat drept cel mai mare showroom Tesla din sud-estul Europei, deschis la București

Primul showroom independent din România pentru mașini Tesla, indicat drept cel mai mare showroom Tesla din sud-estul Europei, deschis la București
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 17 feb 2021

Primul showroom independent din România pentru mașini Tesla, indicat drept cel mai mare showroom Tesla din sud-estul Europei, va fi deschis joi, la București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Showroom-ul va fi pe Șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Showroom-ul va fi deschis de Reslounge Rent&Lease, furnizor de servicii financiare pentru achiziția de mașini Tesla, cu reprezentanță și în Ungaria, firma precizând pe propriul site că nu este afiliat /asociat și nu se identifică cu TESLA INC.

Profit.ro a anunțat recent că gigantul american Tesla, controlat de Elon Musk, și-a deschis sucursala din România prin intermediul căreia urmează să deschidă stații Supercharger.

Sucursala a fost denumită Tesla Motors Romania, cu sediul social în clădirea Central Business Park din București.

Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România CITEȘTE ȘI Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România

Tot în ianuarie, Tesla a extins lista orașelor din România în care urmează să deschidă Supercharger și să intre astfel oficial pe piața locală.

Compania a decis atunci ca, alături de București, anunțat anterior, să adauge Pitești, Timișoara, Sibiu.

Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan

Primul Supercharger (tehnologie de încărcare rapidă pentru mașinile electrice) va fi deschis la Timișoara, în trimestrul I al acestui an, după care vor urma București, Pitești și Sibiu, în trimestrul II al anului. 

Primul showroom independent din România pentru mașini Tesla, indicat drept cel mai mare showroom Tesla din sud-estul Europei, deschis la București

Numărul de automobile Tesla înmatriculate în România a fost anul trecut de 56, conform ultimelor date. Compania americană a înregistrat o creștere de 250%, comparativ cu 2019, când erau înmatriculate doar 16 unități.

Moneda Elrond eGold debutează pe eToroX, la scurt timp după anunțul lansării aplicației de plăți internaționale Maiar CITEȘTE ȘI Moneda Elrond eGold debutează pe eToroX, la scurt timp după anunțul lansării aplicației de plăți internaționale Maiar

Potrivit datelor oficiale, la finalul anului 2019, pe șoselele din România erau înmatriculate 87 de automobile Tesla, dintre care 55 aveau o vechime de sub doi ani, iar 30 aveau, la 1 ianuarie, între 3 și 5 ani. Dacă le adăugăm și pe cele cumpărate în 2020, avem un volum total de 143 de automobile Tesla în circulație, în România.

În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară! CITEȘTE ȘI În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară!

Tesla a înregistrat o creștere masivă a vânzărilor din Europa, pe fondul apariției numeroaselor programe naționale de subvenționare a achiziției de automobile electrice. Cu toate acestea, constructorul american a fost nevoit să apeleze la uzina din China, deoarece ritmul livrărilor uzinei din SUA nu a reușit să facă față acestor comenzi. Tesla se confruntă însă cu o puternică competiție din partea constructorilor europeni. Volkswagen a început deja din septembrie să livreze primul său automobil electric dezvoltat pe platforma electrică MEB, astfel că a devenit cea mai vândută marcă de mașini electrice din Europa. De asemenea, pe lângă popularul Renault Zoe, producătorii coreeni Hyundai și Kia au urcat în topurile vânzărilor, cu ajutorul noilor modele Kona și Niro.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Anunțul Tesla marchează extinderea fizică a Tesla pe piața locală. Comenzile de pe site-ul companiei au devenit disponibile în România din 2019. În lipsa unei reprezentanțe în România, automobilele comandate online trebuie ridicate din alte țări.

Comenzile pentru automobile Tesla sunt deja disponibile în majoritatea Europei, dar rămân și o serie de piețe auto de dimensiuni mici unde Tesla nu are vânzări directe sau servicii de service - în special în Europa de Est. În toamna anului 2019, Elon Musk, directorul general al Tesla, reitera că producătorul american de automobile electrice intenționează să-și extindă prezența pe majoritatea piețelor din Europa de Est, dar la începutul anului 2020.

2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice CITEȘTE ȘI 2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice

În martie 2019, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei stații de încărcare Supercharger, în București, Craiova și Brăila.

Recent, Elon Musk a anunțat că s-a mutat din California în Texas, pentru a se concentra pe noua fabrică de automobile electrice Tesla și pe activitățile companiei spațiale SpaceX.

ULTIMA ORĂ FOTO & VIDEO Dacia Spring a sosit în România. Primele impresii din interiorul primului automobil electric Dacia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO & VIDEO Dacia Spring a sosit în România. Primele impresii din interiorul primului automobil electric Dacia

Recent, Tesla a lansat o ofertă publică de acțiuni în valoare de până la 5 miliarde de dolari, a doua astfel de operațiune din ultimele trei luni. Producătorul de mașini electrice vrea să profite de ascensiunea spectaculoasă de pe bursă din acest acest an, răstimp în care a câștigat peste 660% în valoare și a urcat pe locul 6 în topul celor mai mari companii americane.

Acțiunile Tesla au consemnat peste 30 de închideri-record în 2020, apreciindu-se cu 667% din ianuarie, față de un câștig de 14,3% pentru S&P 500. Recent, raliul bursier a fost alimentat de anunțul oficial privind includerea companiei în indicele S&P 500.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
tesla romania
service tesla
showroom tesla
tesla angajari romania
angajari tesla
joburi tesla