FOTO Tesla lansează noi angajări în România

FOTO Tesla lansează noi angajări în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2022

Constructorul american Tesla, care și-a lansat oficial activitatea din România în urmă cu un an, după ce anterior fusese deschisă la București o reprezentanță independentă, a lansat noi angajări pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Recrutarea a fost programată pentru luna viitoare.

FOTO Tesla lansează noi angajări în România

În vara anului trecut, gigantul american, controlat de Elon Musk, a trimis în România peste 1 milion de euro, pentru proaspăta filială deschisă pe piața locală, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

FOTO Tesla lansează noi angajări în România

 

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Constructorul avea atunci în dezvoltare o rețea de șase stații Supercharger, la București, Constanța, Pitești, Sibiu și Timișoara, din care prima și ultima au fost deja puse în funcțiune, cum a anunțat Profit.ro.

La București, pe Calea Floreasca, în mall Promenada, sunt disponibile șase stații cu o capacitate de încărcare de până la 250 kW. La Timișoara, pe bulevardul Revoluției (Hotel Continental), sunt de asemenea șase stații, de 250 kW.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla romania