FOTO VW și SEAT anunță motorul de 1.5 litri cu cutie DSG, pe două din SUV-urile grupului

FOTO VW și SEAT anunță motorul de 1.5 litri cu cutie DSG, pe două din SUV-urile grupului
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 nov 2019

Volkswagen și SEAT au anunțat introducerea noului motor 1.5 litri TSI, de 150 CP, pe modelele T-Cross și Tarraco, în combinație cu cutie de viteze automată și cu tracțiune față.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vw T-Cross și SEAT Tarraco vor fi diponibile cu noul motor 1.5 litri TSI, de 150 CP, însoțit de o cutie DSG, cu 7 trepte. Potrivit anunțului VW, prețul acestei motorizări va fi de 25.690 în Germania. În același timp, și modelul mai mic al celor de la SEAT, parte a grupului VW, primește acest motor, tot în combinație cu cutia DSG. La T-Cross, performanțele înseamnă 5,2 litri/100 km, consum, respectiv, 8,5 secunde accelerație, de la 0 la 100 km/h. Cuplul maxim este de 250 Nm, viteza maximă - 200 km/h.

VW T-Cross este cel mai mic SUV al mărcii, el având în comun componentele și platforma cu VW Polo. T-Roc beneficiază deja de această combinație, motor 1.5 litri și cutie DSG.

FOTO VW și SEAT anunță motorul de 1.5 litri cu cutie DSG, pe două din SUV-urile grupului

Pe SEAT Tarraco, care este o mașină mai mare, motorul va avea performanțe mai slabe: 7,1 - 8 litri/100 km consum, și o accelerație de 9,5 secunde de la 0 la 100 km/h.

BMW, dată în judecată în SUA pentru încălcarea unui patent de motoare hibrid CITEȘTE ȘI BMW, dată în judecată în SUA pentru încălcarea unui patent de motoare hibrid

Pe ambele modele va fi disponbil doar pe versiuni cu tracțiune față. Taraco are deja în ofertă motorul 1.5 TSI cu cutie manuală și tracțiune integrală.

SEAT Tarraco este un SUV compact și este fabricat în Germania, în aceeași uzină din Wolbsburg în care sunt produse mai multe modele Volkswagen, inclusiv Tiguan, cu care împarte platforma. Compania anunță că modelul va beneficia de o versiune sportivă FR, anul viitor, dar și de o propulsie hibridă, în a doua jumătate a anului 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw t-cross
seat tarraco
suv vw
1.5 litri dsg