GALERIE FOTO Bucureștenii vor circula cu autobuze hibrid Mercedes-Benz

Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2019

Licitația pentru cele 130 de autobuze noi, de tip hibrid, a fost câștigată de către Mercedes-Benz, iar tipul autobuzului care va fi livrat este Mercedes - Benz Citaro Hybrid, informează primarul general, Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Imagini ale noilor autobuze pot fi văzute în articol și în GALERIA FOTO

"Câștigătorul licitației este Mercedes - Benz, iar tipul de autobuz care va fi livrat este Mercedes - Benz Citaro Hybrid, fabricat în Germania. Autobuzul a primit premiul 'Bus of the year 2019', acordat în cadrul evenimentului IAA 2018. Valoarea contractului este de 195.268.331,70 lei, fără TVA", a precizat edilul.

Spitalul Monza a recrutat-o pe Carmen Orban, managerul Spitalului Fundeni, în poziția de director general. Ea anunța la Profit Health Forum: Pentru prima dată simt că am obosit! CITEȘTE ȘI Spitalul Monza a recrutat-o pe Carmen Orban, managerul Spitalului Fundeni, în poziția de director general. Ea anunța la Profit Health Forum: Pentru prima dată simt că am obosit!

Potrivit contractului, livrarea se va face începând cu luna mai a anului viitor și se va întinde pe o perioadă de opt luni, după cum urmează: primul autobuz va fi livrat în luna mai 2020 pentru omologare, iar ulterior, timp de șase luni, vor fi livrate câte 20 de autobuze lunar. Ultimele 9 bucăți vor fi recepționate în ianuarie 2021.

GALERIE FOTO Bucureștenii vor circula cu autobuze hibrid Mercedes-Benz

Potrivit Gabrielei Firea, autobuzele au o capacitate de până la 100 de pasageri (27 așezați și 65 în picioare) și au următoarele dimensiuni: lungime de 12.135 mm, lățime de 2.550 mm, înălțime de 3.120 mm, lățime uși de acces de 1.250 mm și o înălțime la urcare pentru toate ușile de 320 mm. Autobuzele vor fi echipate cu sisteme ABS, ASR (Sistem de protecție anti-patinare) și ESP (Program electronic de stabilitate).

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes - benz
autobuize hibrid