Glovo a atras peste 10.000 de curieri parteneri

Glovo a atras peste 10.000 de curieri parteneri
scris 16 ian 2020

Glovo, companie de servicii de livrare rapidă, prezentă în 10 orașe mari din România - București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad și Ploiești - a atras peste 10.000 de curieri parteneri cu care lucrează.

Startup-ul spaniol Glovo a intrat în România în anul 2018, operațiune anunțată în premieră de Profit.ro.

ULTIMA ORĂ Schimbare prin ordonanță a Codului Rutier: Trotinetele electrice vor circula obligatoriu, fără pasageri, pe pistele speciale, acolo unde există. Cască de protecție obligatorie - sub 16 ani CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Schimbare prin ordonanță a Codului Rutier: Trotinetele electrice vor circula obligatoriu, fără pasageri, pe pistele speciale, acolo unde există. Cască de protecție obligatorie - sub 16 ani

Glovo operează în toate marile capitale din Europa și EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Kiev, Nairobi, ca și în 9 țări din America de Sud precum Peru, Argentina, Ecuador și Panama, fiind prezent în peste 257 de orașe din 33 de state.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
glovo
curieri