Grupul Renault Romania angajează 300 de persoane în București, Titu și Mioveni

Grupul Renault Romania angajează 300 de persoane în București, Titu și Mioveni
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2017

Constructorul auto Groupe Renault Romania a anunțat vineri că are 300 de posturi disponibile și caută astfel să angajeze în activitățile de cercetare-dezvoltare, servicii de business, fabricație, achiziție și în departamentul financiar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

”Timp de două zile (20, 21 octombrie), echipele de Resurse Umane ale Groupe Renault România invită pasionații domeniului auto la cel mai mare târg de carieră, Angajatori de Top, desfășurat la București. Candidații au șansa unui prim interviu chiar în stand cu specialiști ai companiei, în funcție de postul vizat”, a anunțat vineri grupul într-un comunicat.

Cele 300 de posturi cu care Groupe Renault România vine la Angajatori de Top sunt disponibile în București, Titu și Mioveni, scrie News.ro

Pascal Candau, directorul centrului de inginerie al Renault Technologie Roumanie, afirmă că industria auto se transformă, de la an la an.

FOTO Toyota prezintă la Tokyo două vehicule noi: un concept-car cu autonomie de 1.000 km și un autobuz, ambele alimentate cu hidrogen CITEȘTE ȘI FOTO Toyota prezintă la Tokyo două vehicule noi: un concept-car cu autonomie de 1.000 km și un autobuz, ambele alimentate cu hidrogen

”Vehiculele viitorului vor fi hibride, electrice, conectate și autonome. Ceea ce înseamnă noi provocări într-o industrie extrem de competitivă. În ultimii ani, compania noastră a atras sute de tineri, viitori ingineri, care au beneficiat de parcursuri de formare interne, sau specialiști în diverse domenii conexe domeniului auto. Continuăm să recrutăm și să ne îmbogățim echipele care să contribuie la succesul produselor noastre, atât în România, cât și pe piețele unde comercializăm vehiculele din gama Global Access”, spune Pascal Candau.

Acesta menționează că 30% din cei 1.800 de stagiari ai programului „Drive your Future”, al Groupe Renault România, au fost ulterior angajați.

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 127 de țări și a vândut aproape 3,2 milioane de vehicule în 2016.

În 2016 Groupe Renault România a depășit 5 miliarde de euro cifră de afaceri și are 16.700 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
groupe renault romania
angajari