Guvernul din Dubai a ajutat compania aeriană Emirates cu 3,1 miliarde de dolari

Guvernul din Dubai a ajutat compania aeriană Emirates cu 3,1 miliarde de dolari
scris 15 iun 2021

Compania aeriană Emirates a anunțat că autoritățile de Dubai sunt decise să o sprijine pe perioada crizei coronavirusului, în condițiile în care transportatorul aerian a înregistrat primele sale pierderi anuale din ultimele trei decenii, transmite Reuters.

Guvernul din Dubai a injectat 3,1 miliarde de dolari în Emirates de la debutul pandemiei, a anunțat compania aeriană în raportul său financiar pe 2020. Anterior, Emirates a dezvăluit că a primit o injecție de capital de 2 miliarde de dolari de la Guvernul din Dubai, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

"Din cauza restricțiilor de zbor și de călătorie, introduse în contextul pandemiei, compania aeriană a înregistrat o pierdere netă de 202,28 miliarde dirhami (5,52 miliarde de dolari) anul trecut", primele pierderi din ultimii 33 de ani, a informat Emirates într-un comunicat de presă.

De asemenea, Emirates, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume înaintea pandemiei, a precizat că veniturile sale au scăzut cu 66,4%, până la 30,9 miliarde de dirhami pe măsură ce traficul de pasageri a scăzut cu 88,3% până la 6,5 milioane de pasageri.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

"Nimeni nu știe când se va termina pandemia dar revenirea va fi dificilă", a precizat președintele Emirates, șeicul Ahmed bin Saeed Al Maktoum. 

viewscnt
Afla mai multe despre
dubai
emirates