HARTA interactivă cu culoarele de tranzit pentru refugiații ucraineni către statele vecine României

HARTA interactivă cu culoarele de tranzit pentru refugiații ucraineni către statele vecine României
scris 13 mar 2022

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că există o hartă interactivă care prezintă culoarele de tranzit pentru refugiații ucraineni către statele vecine României (Ungaria, Serbia și Bulgaria) poate fi accesată printr-un cod QR sau printr-un link.

”Harta interactivă care prezintă culoarele de tranzit pentru refugiații ucraineni către statele vecine României (Ungaria, Serbia și Bulgaria) poate fi accesată printr-un cod QR sau prin următorul short link: https://bit.ly/37kkKPf ”, a anunțat Sorin Grindeanu.

ULTIMA ORĂ Uzina Dacia, afectată de războiul din Ucraina. Producția de cutii de viteze se oprește mai multe zile CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Uzina Dacia, afectată de războiul din Ucraina. Producția de cutii de viteze se oprește mai multe zile

El a prezentat și ce informații oferă această aplicație.

”Aplicația oferă informații despre: - coridoarele de tranzit rutiere (16 coridoare) - coridoare feroviare (7 coridoare), împărțite pe țara de destinație - punctele de trecere a frontierei - aeroporturi civile internaționale - benzinării (aprox. 600) - parcări (cca. 1.750) - spații de servicii aferente fiecărui coridor (peste 50); - stații de cale ferate (cca. 250) - conexiuni cu aeroporturile apropiate punctelor vamale de interes în acest moment (13 coridoare). Informațiile pot fi selectate prin bifa aferentă pentru a îmbunătăți vizualizarea datelor în funcție de interesul utilizatorului”, a arătat Grindeanu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
harta
culoar
transport
refugiati
ucraina
tari
vecin