În fața lui Macron, Renault anunță: va produce vehicule comerciale pentru Nissan și Mitsubishi în uzinele din Franța

În fața lui Macron, Renault anunță: va produce vehicule comerciale pentru Nissan și Mitsubishi în uzinele din Franța
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 nov 2018

Renault va fabrica vanuri comerciale pentru Nissan și Mitsubishi, în două din uzinele sale din Franța, subliniind astfel importanța pe care Franța o are pentru Alianța celor trei mărci, în care statul francez deține o participație considerabilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Alianța Renault Nissan Mitsubishi își va concretiza planurile privind sinergiile brandurilor sale prin începerea producției de vanuri Nissan NV250 în uzina din Maubeuge, pe platforma lui Renault Kangoo, inclusiv versiunea electrică, și de vanuri Mitsubishi în uzina Sandoubille, pe platforma Renault Trafic, vanuri ce vor fi exportate în Australia și Noua Zeelandă.

Anunțul a fost făcut în timpul vizitei președintelui Emanuel Macron în Maubeuge. Renault a anunțat că investițiile pentru facilitățile din Franța, în 2018, se vor ridica astfel la 1,4 miliarde euro.

FOTO VW a prezentat noul pick-up Tarok, care va concura direct Duster Oroch, în America de Sud CITEȘTE ȘI FOTO VW a prezentat noul pick-up Tarok, care va concura direct Duster Oroch, în America de Sud

În prezent, cele trei companii din Alianța Renault Nissan Mitsubishi caută soluții, sub conducerea lui Carlos Ghosn, pentru a realiza o apropiere și mai mare între ele, astfel ca Alianța să devină o structură „ireversibilă”, după cum s- exprimat la un moment dat Ghosn.

CEO-ul Renault, care l-a însoțit pe Macron în timpul vizitei, a declarat că fabricile Maubeuge și Snadouville au fost alese pentru această colaborare deoarece au oferit cea mai atractivă soluție, datorită competitivității lor. În plus, experiența Renault în domeniul vehiculelor comerciale „generează sinergii de care beneficiază toți clienții noștri”.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
nissan
mitsubishi
vehicule comerciale
nv250
uzine franta