Începând de astăzi, circulația rutieră în zona Aeroportului Otopeni va fi modificată, în urma demarării de către CFR a lucrărilor pentru calea ferată între aeroport și Gara de Nord

Începând de astăzi, circulația rutieră în zona Aeroportului Otopeni va fi modificată, în urma demarării de către CFR a lucrărilor pentru calea ferată între aeroport și Gara de Nord
scris 2 sep 2019

Circulația rutieră în zona Aeroportului Otopeni va fi modificată, începând de luni, în urma demarării de către CFR a lucrărilor pentru calea ferată între aeroport și Gara de Nord.

”În vederea demarării de către CFR a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă și Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulație în actualul sens giratoriu de la ieșirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului”, a informat într-un comunicat Compania Națională Aeroporturi București, care administrează aeroportul.

De asemenea, fluxul principal de acces la aeroport dinspre București va fi ușor modificat, scrie News.ro.

Volkswagen a supraestimat economia de carburant pentru 98.000 de vehicule din SUA și va rambursa clienților 96,5 milioane de dolari CITEȘTE ȘI Volkswagen a supraestimat economia de carburant pentru 98.000 de vehicule din SUA și va rambursa clienților 96,5 milioane de dolari

”Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenție sporită semnelor de circulație amplasate și semnalelor agenților de la poliția rutieră. Precizăm faptul că măsurile anunțate au fost luate pentru siguranța pasagerilor, cărora le cerem scuze pentru disconfortul creat”, mai arată aeroportul.

Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea în 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
aeroport otopeni
cfr
circulatie